Kjæresten ble henrettet i bakholdsangrep:

Deler hjerteskjærende meldinger

Kjæresten til Matthew Arnold deler de siste meldingene han sendte til henne før han ble brutalt drept.

HENRETTET: Matthew Arnold og Rachel McCrow mistet livet den 12. desember. Foto: Queensland Police/Privat
HENRETTET: Matthew Arnold og Rachel McCrow mistet livet den 12. desember. Foto: Queensland Police/Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjæresten til den drepte politibetjenten Matthew Arnold (29) skal være hjerteknust.

Arnold og tre andre australske betjenter, Rachel McCrow (26), Keely Brough (28) og Randall Kirk (28), ble mandag angrepet i et bakholdsangrep i Wieambilla, fire timer nord for Brisbane, da de gjennomførte et rutineoppdrag.

Tre personer lå bevæpnet og ventet på dem, og åpnet ild mot betjentene så fort de var ankommet.

Tre ble truffet, men livene til Matthew Arnold og Rachel McCrow sto ikke til å reddes. De skal ha tryglet for livet og deretter blitt henrettet, ifølge australske medier.

Naboen Alan Dare ble også drept da han forsøkte å hjelpe politiet.

«Jeg gleder meg allerede»

Nå deler Arli Trevanion, kjæresten til Arnold, de siste tekstmeldingene 29-åringen rakk å sende henne, bare fem dager før han ble drept. De gledet seg til å se hverandre etter sju dager uten hverandre.

Trevanion skal være hjerteknust og klarer ikke slutte å lese ordene fra den avdøde kjæresten.

- Jeg klarer ikke slutte å lese meldingene våre, du skulle vært her med meg i dag, skriver hun på bildene.

«Bare for å oppklare. Jeg hadde en helt fantastisk dag med deg i dag, det har jeg alltid», skriver Arnold i en av meldingene.

TRYGGE PÅ HVERANDRE: Meldingene fra Arnold viser at han satt stor pris på kjæresten Aril. Foto: Aril Trevanion/Instagram
TRYGGE PÅ HVERANDRE: Meldingene fra Arnold viser at han satt stor pris på kjæresten Aril. Foto: Aril Trevanion/Instagram Vis mer

«Jeg gleder meg allerede til å se deg når jeg kommer tilbake. Jeg håper du har hatt en like fin dag som jeg», skriver Arnold i en annen.

Han uttrykker også at han synes kjæresten er en helt fantastisk person.

"TILBAKE PÅ ONSDAG": Arnold gledet seg til å se kjæresten etter noen dager fra hverandre. Det fikk han aldri gjort. Foto: Aril Trevanion/Instagram.
"TILBAKE PÅ ONSDAG": Arnold gledet seg til å se kjæresten etter noen dager fra hverandre. Det fikk han aldri gjort. Foto: Aril Trevanion/Instagram. Vis mer

Paret skal ha møttes da Trevanion, som jobber i Brisbane, var på tur i området. En nær venn av Trevanion skal ha uttalt til Daily Mail at hun «ikke har det veldig bra akkurat nå».

Oppsiktsvekkende detaljer

Mye informasjon har kommet fram i kjølvannet av drapene. Gjerningspersonene, Gareth Train, kona Stacey og Gareths bror Nathaniel, blir omtalt som «Train-trioen» i lokale medier.

De ble alle skutt og drept da politiet prøvde å pågripe dem for drapene.

Trioen har hatt et utradisjonelt forhold til hverandre. Stacey skal nemlig ha vært gift og fått to barn med Nathaniel, før hun seinere forlot ham for å gifte seg med broren Gareth.

Slaktet villsvin

I 2011 flyttet Gareth og Stacey til Camooweel i Queensland, og det skal ikke ha tatt lang tid før naboer tenkte at noe ikke stemte med paret, ifølge ABC.

Gareth skal ha pleid å ta med seg hundene til det lokale innsjøen hvor mange barn pleide å bade og leke, for å jakte villsvin, forteller en anonym kilde til nyhetsnettstedet.

- Vi fant ofte kadavrene av svinene. Noen ganger så vi Gareth løpe rundt med knivene og hundene da han jaktet villsvina, hevder han.

Da villsvina var fanget brakte Gareth dem hjem og slaktet dem i hagen, som lå inntil den lokale skolen. Blod og innmat skal ha rent inn på skolens områder, ifølge personen.

Han forteller at de også kunne høre villsvina skrike i det Gareth drepte dem.

- Nøye planlagt

Etterforskningen har også avdekket at angrepet var nøye planlagt av Train-trioen. Eiendommen skal ha vært full av planlagte gjemmesteder som var utstyrt med ammunisjon, skriver The Courier Mail.

I tillegg skal det ha vært kameraer plassert rundt på eiendommen for å registrere bevegelser.

Forbundsleder for Queensland politidistrikt, Ian Leavers, har uttalt til The Australian at betjentene ikke hadde hatt sjans til å stå imot Train-trioen.

- Planen var nøye planlagt og tilrettelagt for å såre eller drepe politibetjenter, og det er akkurat det som har skjedd. De hadde aldri en sjanse, sa Leavers til nyhetsnettstedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer