Deli de Luca-ansatt pågrepet etter å ha knivstukket kunde

Skal ha løpt etter kunden med kjøkkenkniv. Offeret ikke livstruende skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 24 år gammel mann, som ble knivstukket ved Deli de Luca-butikken i Olav Vs gate i Oslo natt til i dag, er ifølge politiet utenfor livsfare.

- Mannen er blitt operert, og sykehuset har gitt oss beskjed om at han nå er utenfor livsfare, sier vaktleder ved krimvakta i Oslo Lennart Kyrdalen til NTB.

Ifølge Kyrdalen var offeret imidlertid i livsfare umiddelbart etter at han ble stukket i buken ved halv firetiden natt til søndag.

En ansatt ved Deli de Luca-butikken er pågrepet for forholdet.

Deli de Luca-butikken ligger rett overfor Klingenberg Kino.

- Vi har pågrepet en mann i 30-årene, opplyste operasjonsleder Ellen Ulvin ved Oslo politidistrikt Dagbladet.no i natt.

Ifølge et øyenvitne NTB har snakket med, skal den ansatte i butikken ha hoppet over disken og løpt etter en kunde med kjøkkenkniv. Politiet vil foreløpig si lite om foranledningen til knivstikkingen.

- Vi vet at det var noe munnhuggeri i forkant av hendelsen, sier Ulvin, og opplyser om at knivstikkingen skjedde enten i eller rett i nærheten av butikken.

KNIVSTAKK DELI DE LUCA-KUNDE: En ansatt på Deli de Luca rett overfor Klingenberg Kino er pågrepet etter å ha knivstukket en mann i 20-årene. FOTO: DANIEL DALE LAABAK
KNIVSTAKK DELI DE LUCA-KUNDE: En ansatt på Deli de Luca rett overfor Klingenberg Kino er pågrepet etter å ha knivstukket en mann i 20-årene. FOTO: DANIEL DALE LAABAK Vis mer

Den 24 år gamle mannen ble kjørt til Ullevål universitetssykehus, etter at han ble funnet liggende utenfor Burger King i en blodpøl. 

Meldingen om knivstikkingen kom kl. 03.42 natt til søndag.