Delirium

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagboka har i dag gleden av å bringe et kunstnerisk bidrag til den politiske ølkastingen. Det er tidligere varaordfører i Lillehammer, Tove H. Lehre, som har gjendiktet Hans Aleksander Hansens gamle vise om alkoholmisbruk. Vi nevner også at Geir Lystrup en gang satte melodi til den, men vi betaler ikke tonoavgift av den grunn. God helg!

På Tostrupkjellern i gledens byDelirium, larium, gledens byHvor kjendiser vanker på ny og på nyDelirium, larium, vanker på nyVed baren en journalist, stiv og strunkDelirium, larium, stiv og strunkHar fått noen øl, og en to- tre klunkDelirium, larium, to- tre klunk

En stortingsmanns flaske var nesten halvDelirium, larium, nesten halvOg han var så tørst som en nyfødt kalvDelirium, larium nyfødt kalvMen «bladneger'ns» høyre var meget raskDelirium, larium, meget raskGa statsmannens hår en skikkelig vaskDelirium, larium, skikkelig vask.Til himlinga jeg til min Skaper gol,Delirium, larium, Skaper gol;«Det er Hauge som misbruker alkohol»Delirium, larium, «misbruker alkohol».