BILDER PÅ AVVEIE: Tara Fitzgerald fikk spredt sine aller mest private bilder på nett av en utro tjener i DELL  Faksimile: ABC7News
BILDER PÅ AVVEIE: Tara Fitzgerald fikk spredt sine aller mest private bilder på nett av en utro tjener i DELL Faksimile: ABC7NewsVis mer

Dell-reparatør stjal pikante bilder

Tara Fitzgerald hadde nakenbilder av seg selv på PC-en. De snappet reparatøren raskt med seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Reparatøren som satt i Mumbai i India fikk full tilgang til PC-en hennes via nettet og hadde på den måten adgang til de utfordrende bildene. 

Bildene stjal han og spredte dem på nettet.  

Havnet på pornoside - Jeg manglet bilder på PC-en min. De var veldig personlige bilder, og jeg følte meg ukomfortabel med det, sier Fitzgerald til ABC7News.

Men bildene dukket opp igjen, bare ikke helt som kunden hadde forestilt seg.

På en side som var oppkalt etter Fitzgerald dukket det opp 16 bilder av henne.

Tara som ikke skjønte hvem synderen var, tok på ny kontakt med Dell og reparatøren.  

Mer hjelp Og han kunne hjelpe, det eneste hun måtte gjøre var å skaffe ham en ny Dell-laptop. Det gjorde Fitzgerald og sendte den til Dell-arbeideren.  

Det ble etter hvert god stemning mellom de to, og de ble så godt kjent at Fitzgerald ville invitere ham til USA, men da fant han en annen. Det var i alle fall det han sa.  

Reparatøren som mildt sagt hadde frekkhetens nådegave nøyde seg ikke bare med en ny PC. Han handlet i tillegg på hennes konto for 802 dollar, eller nærmere 5 000 norske kroner.  

Dell beklager Dell har beklaget hendelsen. Hvorvidt Fitzgerald får erstatning er ennå usikkert, men Dell sier de jobber med saken.  

Det sier seg kanskje selv at reparatøren ikke lenger er ansatt i selskapet. Dell has not issued a formal response to Fitzgerald's claims. She says she has contacted an attorney and is considering legal action against Dell.