Siktet for drap i Sverige:

Delte etterlysning i sosiale medier

Etter å ha vært savnet i ett døgn, ble Elin Klinteberg (18) onsdag funnet død i Sverige. Mannen, som nå er arrestert og mistenkt for drap, var blant dem som delte etterlysningen på Facebook.

DREPT: Onsdag ble 18 år gamle Elin Klinteberg funnet drept i Höör i Sverige. Nå har en 26 år gammel mann innrømmet å ha drept henne. Video: Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Svenske Elin Klinteberg (18) ble meldt savnet da hun ikke kom hjem fra et besøk hos en venn i Höör sør i Sverige natt til tirsdag.

Det pågikk en stor leteaksjon etter 18-åringen i løpet av onsdag, og i sosiale medier ble en etterlysning delt på sosiale medier.

Onsdag ettermiddag ble hun funnet død. En 26 år gammel mann ble pågrepet i sitt eget hjem onsdag morgen, og er nå mistenkt for drap, ifølge Expressen.

26-åringen var blant dem som delte etterlysningen etter Klinteberg på sosiale medier, skriver Expressen. Ifølge kilder avisa har snakket med, deltok han også på leteaksjonen som ble arrangert tirsdag - dagen før hun ble funnet.

Hjemme hos siktede

18-åringens venner har fortalt til Aftonbladet og Expressen at de fikk tilsendt Snapchat-bilder fra henne kvelden før hun forsvant. Da så det ut til at hun var hjemme hos den drapssiktede 26-åringen.

Denise Cronqvist (17), en av venninnene, sier til Expressen at Klinteberg ble kjent med mannen gjennom felles bekjente. Hun hadde inntrykk av at de to hadde vært venner noen måneder i forveien.

Cronqvist og Klinteberg hadde planer om å møtes klokka 13 dagen etter - men Klinteberg dukket aldri opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.