Dement pasient drepte kona

En eldre, dement mann skjøt sin kone, en annen mann og seg selv på et pleiehjem i Portland, Oregon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK/OSLO (Dagbladet): Ofrene var alle over 80 år og demente. Ingen vet hvordan gjerningsmannen fikk tilgang til våpen. De to mennene hadde hatt et problematisk forhold lenge, men ingen på pleiehjemmet Alpine Court ante at en slik situasjon kom til å oppstå. Alle tre var innlagt på en avdeling for alzheimerpasienter. Det var seks ansatte på vakt da skytingen fant sted.

Skutt i brystet

Seint fredag kveld ringte en ansatt til politiet og sa at hun var redd fordi en av pasientene, 86 år gamle Frank Kykendall, hadde et gevær. Mens hun var på telefonen med politiet, ble det avfyrt flere skudd. Da politiet kom til Alpine Court, fant de 80 år gamle Joe Bruscia i gangen med skuddskader i brystet. Etter å ha snakket med de ansatte på pleiehjemmet, brøt politiet seg inn i leiligheten til ekteparet Kykendall på området. Kykendalls 86 år gamle kone, Ruby, ble funnet på soverommet.

- En tragedie

Hun var skutt i magen. Joe Bruscia og Ruby Kykendall ble kjørt til sykehus, men døde seinere. Politiet fant gjerningsmannen død i sitt eget soverom med en pistol i hånda. Politietterforskerne karakteriserer dramaet på pleiehjemmet som et dobbeltmord og et selvmord. Det er uklart hva som utløste tragedien. - Dette er en tragedie. Vi gjør alt for å trøste de ansatte og familiene involvert, sier en talsmann for Alpine Court, Steve Stradley.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer