Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Demonstranter i Hongkong avlyser samtaler med myndighetene

- Beskylder politiet for å la motdemonstranter bruke vold.

MISNØYE:  Demonstrasjonene i Hongkong har vart i over en uke. Demonstrantene frykter Beijings innflytelse og krever frie, demokratiske valg. Bildet er fra i går. Foto: REUTERS/Carlos Barria (CHINA - Tags: CIVIL UNREST POLITICS TPX IMAGES OF THE DAY)
MISNØYE: Demonstrasjonene i Hongkong har vart i over en uke. Demonstrantene frykter Beijings innflytelse og krever frie, demokratiske valg. Bildet er fra i går. Foto: REUTERS/Carlos Barria (CHINA - Tags: CIVIL UNREST POLITICS TPX IMAGES OF THE DAY) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/NTB): Studentene som leder protestene i Hongkong sier at de planlagte samtalene med myndighetene avlyses etter sammenstøtene fredag, melder AFP og CNN.

Studentene sa i dag at de ville avblåse samtalene etter voldelige sammenstøt mellom prodemokratiske aktivister og opposisjonelle demonstranter.

Samtidig beskyldte studentene politiet for å la de regjeringsvennlige demonstrantene «bruke vold for å angripe fredelige okkupanter» og på den måten «kutte veien til dialog», skriver CNN.

Det ble tidligere i dag meldt om kraftige, voldelige sammenstøt i Hongkong. Etter sammenstøtene i byens tett befolkede Mong Kok-distrikt i dag, advarte byens politi om at demonstrantene bør holde seg unna et travelt veikryss eller de ville bli arrestert.

Demonstrasjonene i Hongkong har nå vart i over én uke. Demonstrantene frykter for Beijings innflytelse og krever frie, uavhengige valg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling