Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Demonstrasjoner i flere byer

Også i Stavanger, Trondheim og Tromsø demonstrerte elever og studenter i formiddag mot statsbudsjettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fellesmarkeringen var et samarbeid mellom alle landets elev- og studentorganisasjoner, som til sammen representerer 320 000 unge.

 I TRONDHEIM møtte studentene fra Norges teknisk-naturvitenskaplige universitet (NTNU) og Høgskolen i Sør-Trøndelag opp på Studentersamfundet. Derfra var det felles avgang til Nordre gate hvor det ble holdt appeller.

  - Etter demonstrasjonen skal vi møtes for å drøfte hvordan vi de nærmeste ukene på best mulig måte kan få fram våre synspunkter, sier lederen i NTNUs studentting, Per Kristian Norddal, til NTB.

  Til sammen 500 studenter og elever møtte opp på Kongsgården videregående skole I TROMSØ for å demonstrere mot forslaget til statsbudsjett. I løpet av den timelange markeringen ble det også der holdt appeller og sunget sanger.

  - Veldig bra at studenter og elever kan stå sammen om en slik markering, sier nestleder Ingrid Geirhovd i NSU, som var til stede under demonstrasjonen i Tromsø.

(NTB)

Hele Norges coronakart