Demonterte feil bad

Rørleggeren fra Grimstad reiste til familien Øvensen, fant nøkkelen under trappa og låste seg inn og demonterte hele badet. Feil ble det likevel. Han demonterte nemlig badet til feil familien Øvensen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tirsdag reiste rørleggeren ut på det han trodde var kveldens siste jobb. På lappen han fikk fra sjefen sto det at han skulle demontere badet til familien Øvensen i Soloddveien. Etter først å ha vært på stedet og ikke funnet riktig adresse returnerte rørleggeren til kontoret. Der fikk han ny stedsbeskrivelse, og beskjed om at nøkkelen lå under dørmatta. Nå trodde han alt var i orden.

- Nøkkelen lå under matta. På baderommet var teppet fjernet, og jeg gikk i gang med arbeidet, forteller rørleggeren til Dagbladet.

Han røsket opp både dusj, klosett og vask før han fornøyd avsluttet arbeidsdagen.

Sint telefon

Først når han kom hjem ante han uro da sjefen ringte og kjeftet han opp. Han hadde fått en sint telefon fra familien Øvensen i Soloddveien 5. Badet var ikke demontert som avtalen.

- Jeg skjønte ingen ting, og forklarte at jeg hadde gjort jobben min. Men etter hvert begynte det å gå opp for ham hvilken bommert han hadde gjort: Det bor nemlig ikke bare en familien Øvensen i Soloddveien, men to. Den sinte innringeren bodde i Soloddveien 5, mens rørlegger hadde demonterte badet til Øvensen i nr. 3.

- Det var jo gørflaut. Og så var det jo gammellensmannen og alt, sier rørleggeren mutt.

Fikk sjokk

Åslaug Øvensen i Soloddveien 3 hadde vært borte hele dagen da hun kom hjem sent om kvelden. Hun fikk mildt sagt sjokk da hun så at hele baderommet var demontert. I dørsprekken fant hun imidlertid en lapp fra naboen som forklarte det hele.

- Baderomsmatta hadde jeg fjernet fordi min mor hadde vært på besøk, sier en lattermild Åslaug, som ikke bærer det minste nag overfor den uheldige rørleggeren.