Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Demp festen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere har ytret at vi i respekt for de enorme ødeleggelsene etter jordskjelvet og flodbølgen i Sørøst-Asia, bør redusere vårt forbruk av festfyrverkeri ved inngangen til det nye året. Det skulle bare mangle, synes vi. Det er en anstendig skikk å dempe festen når vi ønsker å vise vår deltakelse i sorgen. Millionene som hvert år svis av i løpet av noen minutter som et kostbart gledens utropstegn, bør i år brukes der nøden er størst, altså til alle hjelpeorganisasjonene som nå rykker inn i katastrofeområdene.

Organisasjonene har fått plass til bøssene sine der fyrverkeriet selges, for den som vil dele av vår overflod. Vi er etter hvert mange i Norge som har røtter, familie og venner i de landene som er hardest rammet av flodbølgen. Det er med andre ord god nabohjelp å gi vårt bidrag til gjenoppbyggingen av et kontinent på den andre siden av kloden. Og mening til ønsket om et godt nytt år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media