Den brystkreftrammede TV-profilen raser etter «krenkende» behandling i sikkerhetskontrollen

- Har aldri følt meg så krenket. 

RASER: Den brystkreftrammede amerikanske TV- og radiopersonligheten Denise Albert, raser etter behandlingen hun fikk i sikkerhetskontrollen på LAX. Video: Denise Albert/The MOMS/@themoms via Storyful Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den brystkreftrammede amerikanske TV- og radiopersonligheten Denise Albert, var alt annet enn fornøyd med behandlingen hun fikk i sikkerhetskontrollen på Los Angeles International Airport (LAX) 4. desember.

- Jeg har aldri blitt så ydmyket, eller følt meg mer krenket hele i mitt liv, skriver Albert på Facebook.

Hun måtte blant annet fjerne parykken sin, blottstille utslett på føttene, sitte barfot i over 20 minutter, og bli berørt på operasjonssår og intime steder. Alt dette i full åpenhet foran resten av passasjerene i sikkerhetskontrollen.

Raser på Facebook

Albert er kjent for å være svært åpen om kampen hennes mot brystkreft. Hun har fått fjernet store deler av det ene brystet, og bruker parykk for å skjule hårtapet etter cellegiftbehandling.

Hun var også åpen om sykdommen sin da hun for noen dager siden trappet opp på LAX. Likevel var behandlingen hun fikk der så provoserende for henne at hun publiserte en video og en lang tekst på Facebook-profilen sin i etterkant.

- Jeg gikk gjennom scanningmaskinen uten problemer, likevel ville de gjøre en fullstendig kroppsvisitering foran de andre passasjerene, skriver Albert videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer