VÅPEN OG BREKKJERN:  Politiet i Bergen gikk til aksjon mot en leilighet på Gyldenpris i kveld på jakt etter en mulig drapsmann. Det var ingen hjemme. FOTO: TOR ERIK H. MATHISEN.
VÅPEN OG BREKKJERN: Politiet i Bergen gikk til aksjon mot en leilighet på Gyldenpris i kveld på jakt etter en mulig drapsmann. Det var ingen hjemme. FOTO: TOR ERIK H. MATHISEN.Vis mer

Den døde kan være en mann i 30-årene

Jakt på drapsmann fortsetter i Bergen i natt. Politiet sjekker tips om navngitt offer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Ved 02-tiden i natt sto politiet i Bergen fortsatt uten identitet på den døde mannen. Politiet har heller ikke pågrepet en eventuell drapsmann.
En mann som ble funnet alvorlig skadd på et busstopp i Bergen klokka 16.15 fredag ettermiddag, døde av skadene to timer etter. Han kom løpende til bussholdeplassen i Carl Konows gate ved foten av Puddefjordsbroen på Laksevåg-siden.

Politiet utelukker ikke at han er blitt drept.

Et vitne forteller til ba.no at det trolig var en mann i 30-årene som døde. Han skal ha sett jaget ut da han kom løpende mot en buss.

- Vi jobber med å identifisere den døde i natt. Ingen er meldt savnet, men vi sjekker et konkret navn vi har fått tips om.
- I det hele tatt er det få eller ingen observasjoner av den avdøde før han kom løpende mot bussen, opplyser operasjonsleder Inger Myrtvedt i Hordaland  politidistrikt til Dagbladet i natt.

Mye er forsatt uklart. Politiet har verken åsted, hendelsesforløp eller noe stikkvåpen eller gjenstand som mannen er blitt skadd av.
Han er blitt påført de dødelige skadene i halsen.

Politiet har lett etter en gjerningsmann på Laksevåg-siden uten resultat.

Væpnet politi med brekkjern gikk seint i går  kveld til aksjon mot en leilighet i Frydenbølien på Gyldenpris. Det var ingen hjemme da politiet brøt seg inn, skriver bt.no.

Har du informasjon om saken? Tips oss på sms 2400, telefon 24 00 00 00 eller epost 2400@db.no.

Passasjerene på en passende buss ble vitne til mannens desperate forsøk på å få hjelp.

- Blødde kraftig — Jeg satt på bussen da jeg så en mann som kom løpende. Han blødde kraftig, ropte om hjelp og ville inn på bussen, forteller et vitne (30) til BA.

Bussjåføren ville ikke åpne døren først, og døren ble tilgriset med blod fra mannen.

— Det var trykket og forvirret stemning i bussen. Til slutt åpnet sjåføren døren. Mannen blødde fra øvre del av brystet, og jeg gikk ut og la trykk på blødningen, sier vitnet til BA.

- Det var dramatisk. Jeg så masse blod som pumpet ut av halsen hans. Mannen var helt hvit i ansiktet og falt om før bussjåføren turte å åpne døren, forteller et annet vitne.
Trolig knivstukket Politiet sier de holder alle muligheter åpne. Den opprinnelige meldingen lød at en mann forsøkte å få kontakt med en bussjåfør på Laksevåg-siden av Puddefjordsbroen fredag ettermiddag.

Det viste seg at han hadde alvorlige skader i halsen, trolig fra knivstikk, melder NTB. Mannen, som ikke er identifisert, ble brakt til Haukeland universitetssjukehus, der han i løpet av kvelden døde av skadene.

Vitner er avhørt, uten at politiet har fått klarhet i hvordan mannen ble skadd.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 16.18.

FUNNET VED BUSSTOPP:  Mannen ble funnet ved dette busstoppet like etter Puddefjordsbroen på Laksevåg-siden av Bergen. MMS-foto: Tor Erik Mathiesen
FUNNET VED BUSSTOPP: Mannen ble funnet ved dette busstoppet like etter Puddefjordsbroen på Laksevåg-siden av Bergen. MMS-foto: Tor Erik Mathiesen Vis mer