ETTERFORSKES: En svensk 22 år gammel kvinne ble i går tidlig funnet død på Bygdin Fjellhotell i Jotunheimen. Politiet etterforsker saken for å finne ut om hun er utsatt for noe kriminelt eller ikke.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
ETTERFORSKES: En svensk 22 år gammel kvinne ble i går tidlig funnet død på Bygdin Fjellhotell i Jotunheimen. Politiet etterforsker saken for å finne ut om hun er utsatt for noe kriminelt eller ikke. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Den døde kvinnen funnet på fjellhotell var svensk 22-åring

Kvinnen obduseres i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en 22 år gammel svensk kvinne som ble funnet død på Bygdin fjellhotell tirsdag, opplyser Innlandet politidistrikt.

Kvinnens pårørende er varslet, og avdøde vil bli obdusert i løpet av onsdag.

Den unge kvinnen var ansatt ved hotellet og ble funnet innendørs av kolleger. Til tross for livreddende førstehjelp, sto ikke livet til å redde.

- Politiet har begjært obduksjon av avdøde for å få klarhet i dødsårsaken. Vi vet ikke om vi vil få noen foreløpig svar knyttet til dødsårsak i løpet av onsdag. Politiet fortsetter med avhør av personer på hotellet som samtidig får tilbud om oppfølging av kommunens fagpersoner, sier politiinspektør Ronny Hvalby Sollie.

Politiet etterforsker saken for å finne ut om hun er utsatt for noe kriminelt eller ikke. Politiet fikk melding om saken ved 8.30-tiden tirsdag, ifølge Innlandet politidistrikt. Kvinnen ble ifølge VG funnet av kolleger i et TV-rom som de ansatte bruker.

- Hun ble funnet inne på hotellet og ble erklært død på stedet, sier politiadvokat Hilde Skinstad til NTB.

Det var ifølge politiet omstendigheter rundt funnet som gjorde at det ble iverksatt etterforskning. Dødsfallet betegnes som mistenkelig – noe som er vanlig praksis når ikke dødsårsaken er klar. Kripos er ikke koblet inn i saken. (©NTB)