Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Den døde mannen var svenske (44)

Politiet sjekker videospor etter dødssjåfør på Alnabru i påsken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mannen som ble funnet død i veikanten på et industriområde på Alnabru natt til 1. påskedag, var en 44 år gammel svensk statsborger.

- Han hadde fast tilhold i Oslo, og de pårørende er varslet, opplyser politiiverbetjent Knut Nysæter ved trafikketterforskningen i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet vil foreløpig ikke gå ut med hans svenske adresse, hva han jobbet med i Oslo eller om han hadde noen tilknytning til området der han ble funnet av hensyn til etterforskningen.

Politiet har ennå ikke fått noen tips som peker mot bilen eller sjåføren som sannsynligvis kjørte på den 44 år gamle svensken mens virksomheten på industriområdet lå brakk i påsken.

Sjekker video i dag
Flere etterforskere går i dag gjennom opptak fra overvåkningkameraer  på området rundt terminalen i Knud Bryns vei 1, der flere transportfirmaer har base.

- Det er et tidkrevende arbeid, men vi håper å finne spor som kan bringe etterforskningen videre.  Vi holder alle muligheter åpne, men etterforsker dødsfallet i utgangspunktet som en trafikkulykke. Vi har ikke holdepunkter for noe annet selv om Rettsmedisinsk institutt ikke er ferdig med obduksjonen, sier Nysæter.

I ettermiddag opplyser Nysæter at 44-åringen kommer fra den svenske vestkysten.

- På opptakene fra overvåkningskameraene ser vi konturer av trafikk på området samme natt som mannen ble funnet. Men vi ser foreløpig ikke tydelig nok hvilke biltyper det kan dreie seg om. Derfor er det ikke noe poeng å gå ut med noen etterlysning før onsdag, sier Nysæter. 

 FUNNET HER:  Den 44 år gamle svensken ble funnet død i veikanten her på Alnabru i Oslo. Politiet sjekker i dag overvåkningsvideoer for å finne spor etter bilen og sjåføren som sannsynligvis har kjørt på han natt til første påskedag. Foto: tipser.no/Daniel D. Laabak.
FUNNET HER: Den 44 år gamle svensken ble funnet død i veikanten her på Alnabru i Oslo. Politiet sjekker i dag overvåkningsvideoer for å finne spor etter bilen og sjåføren som sannsynligvis har kjørt på han natt til første påskedag. Foto: tipser.no/Daniel D. Laabak. Vis mer

Politiet ber om tips fra publikum som var i Knud Bryns vei, Haraldrudveien og Persveien mellom kl. 22 påskeaften og 06 første påskedag.

Det var en sjåfør som sov i et vogntog på området som varslet om den døde mannen. Det har bare vært minimal virksomhet i området i påsken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media