Den drapssiktede åttebarnsfaren fra Syria framstilles for varetekt

- Det var aldri meningen at det som hendte skulle skje.

ÅSTEDET: Politiets krimteknikere ankom Nodelandheia i Songdalen kommune etter at en kvinne ble funnet drept fredag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
ÅSTEDET: Politiets krimteknikere ankom Nodelandheia i Songdalen kommune etter at en kvinne ble funnet drept fredag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 49 år gamle åttebarnsfaren som fredag kveld ble siktet for å ha drept sin syriske kone, blir mandag fremstilt for varetektsfengsling. Samtidig er den foreløpige obduksjonsrapporten ventet over helgen.

Den 49 år gamle mannen fra Syria meldte seg selv for politiet fredag kveld og erkjente at han hadde drept sin ektefelle og mor til de åtte barna i parets bolig på Nodelandsheia i Songdalen i Vest-Agder.

Lørdag ettermiddag var politiet i gang med rundspørring i nabolaget for å innhente opplysninger om paret, og de tekniske undersøkelsene i parets bolig fortsatte.

Den drepte kvinnen ble lørdag sendt til Folkehelseinstituttet i Oslo for obduksjon.

- Når vi får den foreløpige obduksjonsrapporten over helgen, vil vi trolig få større klarhet i dødsårsaken, sier lensmann Terje Pedersen i Søgne og Songdalen til Fædrelandsvennen.

Inntil da ønsker ikke politiet å si noe om mulig dødsårsak eller om kvinnen var påført synlige skader. Motivet for drapet er ikke kjent.

- Vi har ikke noe klart bilde av hva som var foranledningen til drapet, sier Pedersen til VG.

49-åringens forsvarer Knut Henning Larsen sier at mannen er i sorg og er bunnløst fortvilet.

- Han sier at det aldri var meningen at det som hendte skulle skjedd, sier Larsen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram