Den drapssiktede jenta (15) avhøres nå

Siktet for drapet på institusjons-ansatt (30).

DREPT: En 30 år gammel kvinne døde av skadene hun ble påført mens hun var på jobb på denne institusjonen for barn og unge i Asker i natt. En 15 år gammel jente er siktet for drap. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
DREPT: En 30 år gammel kvinne døde av skadene hun ble påført mens hun var på jobb på denne institusjonen for barn og unge i Asker i natt. En 15 år gammel jente er siktet for drap. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 15 år gamle jenta som er siktet for drapet på en 30 år gammel kvinne på institusjonen Små Enheter i Asker, sitter nå i avhør med politiet, opplyser jentas advokat til Dagbladet.

Jenta bodde på institusjonen og den drepte kvinnen jobbet med 15-åringen.

Politiet fikk melding om en alvorlig skadd person på institusjonen klokka 02.09 i natt. Den drapssiktede jenta ble pågrepet på stedet uten dramatikk kort tid etter at politiet ankom stedet.

Den drapssiktede ble ifølge politiet pågrepet uten dramatikk på stedet kort tid etter at de ankom stedet. Politiet mener å ha kontroll på drapsvåpenet.

Meldingen til politiet kom fra en annen ansatt ved institusjonen.

Politiet rykket ut og var på stedet bare minutter senere. Der fant de den skadde kvinnen som kort tid etter ble konstatert død. Det skal ha vært flere tilstede på insititusjonen da drapet skjedde.

Politiet fortalte på en pressekonferanse tidligere i dag at de tidligere har rykket ut til institusjonen for å bistå personalet i håndteringen av den nå drapssiktede 15-åringen. Hun er kjent av politiet fra tidligere voldsepisoder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer