<strong>KVINNE I 50-ÅRENE:</strong> Politiet oppgir at det var en kvinne i 50-årene som ble funnet drept i en enebolig på Jessheim. En mann, også han i 50-årene, er pågrepet og siktet i saken. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
KVINNE I 50-ÅRENE: Politiet oppgir at det var en kvinne i 50-årene som ble funnet drept i en enebolig på Jessheim. En mann, også han i 50-årene, er pågrepet og siktet i saken. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

Den drepte på Jessheim er en kvinne i 50-årene

Relasjon mellom offeret og mannen som er siktet for forsettelig drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En kvinne ble onsdag funnet død i en leilighet på Jessheim. Lensmann i Ullensaker, Morten Huse sa tidligere i dag til Dagbladet at de anser dødsfallet som mistenkelig.

Den drepte er en kvinne i 50-årene, og en mann, også han i 50-årene, er pågrepet og siktet i saken. 

- Vi har avhørt, og avhører fortsatt vitner i saken. Vi vil også avhøre siktede, sier lensmann i Ullensaker Morten Huse.

Siktet for forsettelig drap Huse sier til Dagbladet at de foreløpig ikke ønsker å si noe om hvordan kvinnen skal ha blitt drept, eller hvorvidt de har funnet noe drapsvåpen, men at det dreier seg om et drap.

- Vi mener det tegner seg et bilde av det, og derfor er han også siktet for forsettlig drap, sier Huse.

VG skriver at den drapssiktede skal være en mann (54) som tidligere er dømt for grov vold og trusler mot sin kone (52). Det er ifølge avisen konen han nå er siktet for å ha drept.

Mange drap hittil i år Tidligere i dag omtalte Dagbladet den stigende drapsraten i Norge hittil i år. I hele 2012 ble det talt 28 drap, ifølge Kripos' nasjonale drapsoversikt. 22 personer er bekreftet drept i Norge så langt i 2013.

Med forbehold om at både kvinnen på Jessheim, og kvinnen som ble funnet død etter brannen på Galleri Oslo er drept, er tallet 24.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer