Håper på Oprah

Den ene stemte Donald, den andre Hillary. Nå vil de begge ha Oprah

Bryan Roberts støttet Donald Trump. Ektemannen Steven Field Roberts støttet Hillary Clinton. Nå heier begge på Oprah Winfrey som USAs neste president.

ENDELIG ENIGE: Steven Field Roberts (t.v.) stemte på Hillary Clinton og Bryan Roberts stemte på Donald Trump i presidentvalget i 2016. Da sendte de barna, Merida (9) og Jack (11) ut på gangen når de diskuterte politikk. Nå har de funnet en kandidat de kan stå bak begge to. Hvis Oprah Winfrey stiller da. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet.
ENDELIG ENIGE: Steven Field Roberts (t.v.) stemte på Hillary Clinton og Bryan Roberts stemte på Donald Trump i presidentvalget i 2016. Da sendte de barna, Merida (9) og Jack (11) ut på gangen når de diskuterte politikk. Nå har de funnet en kandidat de kan stå bak begge to. Hvis Oprah Winfrey stiller da. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

CHARLOTTE: - Dette ble akkurat sånn jeg trodde det skulle bli. Trump blir sikkert ikke så godt likt rundt omkring i verden, som han burde, men han kan si hva han vil. Han er en milliardær. Han sier bare det veldig mange mennesker tenker, sier Bryan Roberts til Dagbladet.

Han og ektemannen, Steven Field Roberts sitter i fellesarealet ved leiligheten der de bor sammen med barna like utenfor Charlotte i Nord-Carolina. For ni år siden giftet de seg. Året etter adopterte de tre biologiske søsken som nå er blitt deres barn. Eldstemann, Will (14) er sendt på kostskole. Jack (11) og lillesøstera Merida (9) spiller billjard mens foreldrene forteller om det første året med Donald Trump som USAs president.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer