Den fødte direktør

Kristin Rivelsrud er 26 år, nyutdannet fra BI og blant landets desidert yngste hotelldirektører. Faren heter Jan E. Rivelsrud og er sjef for hele Rica-konsernet. - For meg er det viktig å stå på egne bein, sier Kristin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke mange nyutdannede som går rett inn i direktørstilling, men Kristin Rivelsrud ble et unntak. Da selskapet skulle finne en egnet person til å overta ansvaret for ærverdige Norum Hotell i Bygdøy allé, falt valget på direktørens datter.

Nettopp dét kunne bli Kristin Rivelsruds største problem, men slik ble det ikke. For én ting var Kristin sikker på: Hun skulle jobbe minst like hardt som alle andre.

Heldig

- Det har blitt mange lange dager, men det har hele tida vært veldig utviklende og spennende. Dette er et lite sted, og jeg føler at jeg får god kontakt med alle de ansatte. Vi jobber som et team, selv om det er jeg som har ansvaret, sier Kristin.

At hun er bare 26 år, har foreløpig ikke ført til de helt store problemene, selv om ikke alle umiddelbart forstår at det er henne som er direktøren.

- Oppnår man gode resultater, får man respekt. Det er min drivkraft. Jeg har vært heldig som har fått denne sjansen, sier den unge direktøren.

Ambisjoner

Selv ser hun ikke på seg selv som noen rå og kynisk leder, men legger ikke skjul på at hun har ambisjoner for framtida.

Nettopp ambisjoner tror hun er en fellesnevner for mange unge ledere.

- Lange arbeidsdager og konkrete mål er viktig. Akkurat nå konsentrerer jeg meg om å gjøre en best mulig jobb her ved hotellet. Da nytter det ikke å tenke for mye på hva jeg eventuelt skal gjøre seinere. Men det er helt klart at jeg har lyst til å lykkes, sier hun.