Den første gangen stalkeren ringte ante ikke Kathrine Sørland at hun var på vei inn i et to år langt mareritt

Hun er bare en av mange offentlige personer som har opplevd personforfølgelse. Les deres historier.

ROSER POLITIET: Etter to år gikk Kathrine Sørland til politiet og fikk dem til å ta et oppgjør med hennes stalker. Da ble det stille. Et nytt lovverk som kan komme i år kan gjøre det lettere å straffe stalkere. Foto: Bjørn Langsem
ROSER POLITIET: Etter to år gikk Kathrine Sørland til politiet og fikk dem til å ta et oppgjør med hennes stalker. Da ble det stille. Et nytt lovverk som kan komme i år kan gjøre det lettere å straffe stalkere. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Hei, savner deg vennen min. Vil ha litt kos». Stalkeren til Kathrine Sørland trodde de to var i et forhold, selv om de aldri hadde møttes. Den første gangen han ringte, lo hun bare, for påstandene var jo så latterlige. Men så begynte meldingene og telefonen å komme oftere. Han sendte meldinger til mannen hennes og sa hun var allemannseie. Brukte navnet på sønnen hennes. «Kom deg vekk fra mannen din», tikket inn på telefonen.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer