Den franske «puddingen» som ble utro president

Plutselig ble François Hollande fransk president. Det var like overraskende som samlivskrisa som nå brettes ut i full offentlighet.

SKAPER STORM: Under valgkampen lovet Francois Hollande å få fokuset bort fra presidentens privatliv og over på politikken. Han har ikke lykkes i nevneverdig grad, og har seg selv å takke for det. Foto: AP / NTB SCANPIX
SKAPER STORM: Under valgkampen lovet Francois Hollande å få fokuset bort fra presidentens privatliv og over på politikken. Han har ikke lykkes i nevneverdig grad, og har seg selv å takke for det. Foto: AP / NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trekantdramaet mellom Hollande, hans samboer Valerie Trierweller, og den påståtte elskerinnen, skuespillerel Julie Gayet, er samtaleemne nummer en i Frankrike. 

Affæren er like overraskende som at Hollande i det hele tatt ble president.

Han sto langt bak i køen for å få det vervet. Like overraskende som at han ble president, er den samlivskrisa som han nå gjennomgår.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer