Tom Hagen arrestert

Den hemmelige jakten i utlandet

FBI, New Scotland Yard og tyske Bundeskriminalamt har hjulpet norsk politi i jakten på de politiet tror kan ha bistått Tom Hagen i få drept Anne-Elisabeth Hagen.

SIKTET: Milliardær Tom Hagen ble tirsdag arrestert og siktet for å ha drept kona Anne-Elisabeth Hagen. Hun ble angivelig kidnappet 31. oktober 2018. Foto: Torbjørn Olsen / GD / NTB Scanpix
SIKTET: Milliardær Tom Hagen ble tirsdag arrestert og siktet for å ha drept kona Anne-Elisabeth Hagen. Hun ble angivelig kidnappet 31. oktober 2018. Foto: Torbjørn Olsen / GD / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LØRENSKOG (Dagbladet): Politiet mener det er skjellig grunn til å mistenke Tom Hagen (70) for å ha tatt livet av kona Anne-Elisabeth Hagen. De mener også at han må ha fått hjelp, og har siktet forretningsmannen for drap eller medvirkning til drap.

Politiets spor i jakten på mulige medhjelpere går til utlandet. Dagbladet er kjent med at det har vært iverksatt etterforsking i andre land - foreløpig har det ikke ført til flere pågripelser.

Både politiinspektør Tommy Brøske og politiadvokat Åse Kjustad Eriksson, bekreftet i tirsdag at de ikke utelukker flere arrestasjoner, etter pågripelsen og drapssiktelsen mot forretningsmannen og bedriftseieren Tom Hagen.

Tirsdag ble milliardæren fra Lørenskog pågrepet på vei til jobb. Han er formelt siktet for å ha drept, eller medvirket til drap på sin kone Anne-Elisabeth Hagen (68 år da hun forsvant) – som har vært savnet siden 31. oktober 2018.

Fengsles

Tom Hagen framstilles for varetektsfengsling i Nedre Romerike tingrett onsdag. Politiadvokat Eriksson vil da be retten om å fengsle Hagen i fire uker.

Tirsdag ettermiddag bekreftet advokat Svein Holden at Hagen nekter straffskyld, og at han stiller seg fullstendig uforstående til siktelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer