Bikinifitness:

- Den kroppslige endringen er ekstrem

Silje Wexal Horslund (24) gikk ned over 17 kilo før bikinifitnesskonkurranse. - Dette er ikke en sport, men modellvirksomhet, mener ernæringsfysiolog. 

FORMSJEKK: Silje Wexal Horslund (24) deltar på sin første formsjekk med trener Kenneth Foss før bikinifitnessdebuten i 2015. Før hun kan stille i konkurranse må hun gå på en streng diett og trene fem ganger i uka. Video: November Film / FEM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

bHorslund debuterte som bikinifitnessutøver foran kamera i 2015 under innspillingen av TV-kanalen FEMs program «Insider FEM».

Programmet følger Horslund og flere unge jenter fra kontroll av kroppsform, og til konkurranse etter fire måneders hard trening og diett.

Denne våren er hun klar for nye konkurranser.

Streng diett

- Det som fascinerte meg mest er at du kan vise fram det du har jobbet så hardt mot. Kroppen formes akkurat som du vil, forteller 24-åringen til Dagbladet.

På tross av at hun ble vraket under sine to første formsjekker, hvor en trener bedømmer kroppen og avgjør om jentene er trente nok til å konkurrere eller ei, ga hun ikke opp drømmen.

Etter endelig å ha blitt godkjent i 2015 ble hun satt på en streng diett bestående av oppmålte porsjoner fisk, kjøtt og ris.

Dette ble kombinert med trening fem dager i uka, noe som resulterte at Horslund gikk ned over 17 kilo på fire måneder.

- Det var perioder hvor jeg tenkte: Det her funker ikke. Men man må bare fokusere på hvilke resultater det gir for kroppen. Alle idrettsutøvere har perioder hvor man tenker; «Hvorfor driver jeg med dette her?».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer