- Den lengste natta i våre liv

Politiet fant ikke de to småjentene i jordhaugen på den engelske landsbygda. Natta ble ulidelig lang for den ventende familien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

10 dager etter at de to skolevenninnene Holly Wells og Jessica Chapman forsvant fra hjembyen Soham i Cambridgeshire lever fortsatt håpet om å finne dem i live. Familien hadde forberedt seg på at dramaet kunne ende på verst tenkelige måte i natt.

En jogger hadde hørt skrik i et skogholt ved Newmarket, omlag 16 kilometer fra Soham, og da den samme tipseren fortalte politiet om ferskt oppgravde jordhauger på samme sted begynte alarmklokkene å ringe.

Politiet ga beskjed til familiene om å forberede seg på det verste mens de sakte med sikkert arbeidet seg gjennom jordhaugene. Først i morges ble det klart at det ikke var noen forbindelse mellom jordhaugene i skogholtet og de forsvunne småjentene.

Etter en søvnløs natt kunne familiene fortsatt håpe på at noen av de andre sporene i etterforskningen skal føre fram.

- Vi var alle oppløst i tårer. Det var bare helt forferdelig. Det var en av de lengste nettene i mitt liv, sier bestemoren til Holly, Agnes Wells, ifølge BBC.

  • Politiet forsøker fortsatt å få tak i føreren av en grønn bil som skal ha blitt observert med to jenter i bilen. Bilen skal ha vinglet langs veien, og vitnet mener føreren kjempet med barna mens han kjørte.
FORTSATT HÅP: Den antatte bortføringen av de to småjentene har vakt enorm oppmerksomhet i England. Etter nattas resultatløse søk i jordhaugene i et skogholt i Newmarket, håper fortsatt familien at de to jentene fremdeles er i live.