Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Den mystiske magnet-gutten

Metallgjenstander fester seg til 11 år gamle David Paulo Amorims kropp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det virker nesten for utrolig til å være sant, men en 11 år gammel gutt fra Brasil kalles nå bare «magnet-gutten» på folkemunne.

Ifølge den brasilianske tv-kanalen Globo fester nemlig metallgjenstander seg til 11-åringens kropp.

David Paulo Amorim fra delstaten Rio Grande do Norte kan bære skjeer, sakser, mobiltelefoner og til og med kasseroller med bare kroppen, og dette er ikke et triks melder Sky News.

I et intervju med faren Junior Amorim vist på den brasilianske tv-kanalen, ber faren sønnen hente en kniv og en gaffel, og gutten kommer med spiseredskapene hengende fast på brystet.

ifølge 11-åringens lege har hun aldri har sett noe lignende iløpet av sin 30-årige karriere som allmennlege.

11-åringen forteller at klassekameratene har begynt å kalle ham «magnet-gutten» og ofte ber ham om å demonstrere de spesielle evnene.

- På skolen ber alle meg om å feste gjenstander til kroppen og bære det rundt, de tror det er et triks bare jeg kan, forteller gutten.

Hvordan det spesielle fenomenet vil arte seg når gutten blir eldre og skal ut i verden, sier reportasjen ingenting om.

Et relevant spørsmål vil kanskje være; hvordan vil det gå om gutten skal ut å fly og skal gjennom sikkerhetskontrollen på en flyplass...