Den mystiske rikingen «Oleg» loppet milliardærdatteren på høylys dag

Så stakk han av i en Bentley med sjåfør.

UTE MED SØSTEREN: Petra Ecclestone (t.v.) var ute sammen med søsteren Tamara da en mystisk tyv stjal smykkene hennes fra soverommet. Foto: Reuters / NTB scanpix
UTE MED SØSTEREN: Petra Ecclestone (t.v.) var ute sammen med søsteren Tamara da en mystisk tyv stjal smykkene hennes fra soverommet. Foto: Reuters / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Petra Ecclestone (24), datteren til Formel 1-boss og milliardær Bernie (82), opplevde nylig alle superrike sosietetskvinners mareritt:

En falsk millionær fra Kasakhstan stjal smykkene hennes.

Stjålet på visning Det hele fant sted Petra var ikke hjemme i sitt fasjonable hjem i Belgravia i London - hun eier også det enorme godset The Manor i Los Angeles - da tyven slo til.

Boligen er til salgs, med en estimert verdi på 320 millioner kroner. Det skal ha vært under en visning at flere diamantøreringer og en Rolex-klokke, også den med diamanter på, ble stjålet.

Ifølge venner var Petra Ecclestone ute sammen med søsteren Tamara da tyveriet skjedde. Da hun kom hjem etter visningen fant Petra ut at smykkene og klokka var borte.

Totalt anslås byttet til å være verdt omkring fem millioner kroner.

- Kalte seg «Oleg» Den mistenkte tyven oppga ifølge The Independent navnet Oleg, og skal også ha møtt opp på visninger i flere andre luksusboliger i området.

Smykkene skal ha ligget på soverommet, der mannen som presenterte seg som kasakhstansk rikmann kunne ta seg inn under dekke av å være interessert i boligen.

Tjenerskapet ble umiddelbart ransaket, ifølge Daily Mail, men smykkene ble ikke funnet.

Da ble mistanken rettet mot «Oleg».

Solbriller og Bentley Megleren skal ha latt «Oleg» oppholde seg alene i boligen - før den mistenkte tyven forsvant i en Bentley med privatsjåfør.

Han beholdt ifølge britisk presse også solbrillene sine på under hele visningen, slik at ingen har noe godt inntrykk av mannens ansikt.

Flere reagerte på aksenten til «Oleg», som siden tyveriet fant sted ikke har besvart anrop på noen av telefonnumrene han har oppgitt.

Ecclestone skal nå vurdere å kreve eiendomsmegleren for de fem millionene - da tyverier under visning muligens dekkes av meglerens forsikring.

Pappa tiltalt Også pappa Bernie har hatt en småguffen sommer. Formel 1-sportens elskede og hatete «store, lille mann» ble for tre uker siden, etter lang tids venting, omsider tiltalt i saken der han ifølge tysk politi har betalt 260 millioner kroner i bestikkelser til en ansatt i banken BayernLB.

Det var i forbindelse med at banken BayernLB overtok formel 1-aksjer at Ecclestone skal ha bestukket en bankansatt med 44 millioner dollar (260 millioner kroner).

82-åringen nekter for anklagene - men den bankansatte er allerede dømt til åtte og et halvt års fengsel i saken. I saken mot ham vitnet Ecclestone i to dager.

Bernie Ecclestone
har styrt formel 1-sirkuset med til tider svært hard hånd i flere tiår.

PÅ TUR MED FAR: Petra Ecclestone og pappa Bernie - og Formel 1-legenden Jean Alesi ved rattet - på vei til Petras bryllup i Roma i 2011. Foto: AP / NTB scanpix
PÅ TUR MED FAR: Petra Ecclestone og pappa Bernie - og Formel 1-legenden Jean Alesi ved rattet - på vei til Petras bryllup i Roma i 2011. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer