Den nybakte tobarnsfaren Richard (40) var passasjer på ulykkesflyet

- Han var en veldig snill person, sier broren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PARIS / OSLO (Dagbladet): EgyptAirs MS804-flyging, som var på vei fra Paris til Kairo med 66 personer om bord, forsvant fra radaren i Middelhavet klokka 02.30 natt til i dag.

Når Dagbladet ankommer Kairo, strømmer det pårørende til flyplassen flyet var på vei. Dagbladets reporter melder om tårer og frustrasjon på flyplassen i Egypt. Walisisk tobarnsfar Tobarnsfaren Richard Osman (40) fra Carmarthen i Wales er en av de 66 passasjerene som var på flyet til Kairo. Osman var geolog, og var på vei til jobb i Egypt da flyet krasjet.

Overfor ITV News omtaler lillebroren Alastair Osman ham som en «snill og kjærlig» tobarnsfar. For tre uker siden ble han far for andre gang til ei lita jente. Fra før hadde han en 14 måneder gammel datter.

- Richard var en veldig snill person, en kjærlig person, veldig fokusert. Han var en beundringsverdig mann og mange folk beundret ham for hans styrke og hans verdier. Han var nybakt far. Han ble far for andre gang og jeg vet at det fylte ham med kjærlighet og glede. Det er rart for fort ting snur, sier Osman.

- Det er så tragisk. Jeg kan ikke tro det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer