Den nye økonomien «legger til rette for svart arbeid» og «pulveriserer arbeidsgiver­ansvaret»

Delingsøkonomi på alles lepper.

REGULERING: Siden nyttår har bruken av ordet delingsøkonomi eksplodert. Som med alle nye fenomener er det en periode der samfunnet må tilpasse seg. Det er vanskelig å se nøyaktig hvilken form det vil ta. Blant annet regulering og innbetaling av skatt er en utfordring. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
REGULERING: Siden nyttår har bruken av ordet delingsøkonomi eksplodert. Som med alle nye fenomener er det en periode der samfunnet må tilpasse seg. Det er vanskelig å se nøyaktig hvilken form det vil ta. Blant annet regulering og innbetaling av skatt er en utfordring. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kalenderen viser fortsatt bare januar, treningssentrene er fortsatt stappfulle og kvikksølvet er fremdeles av det blå slaget.

På denne tiden er det vanskelig å komme med spådommer for hva som vil prege det kommende året, men en ting er sikkert: Om elleve måneder, når 2016 glir over i 2017, kommer ordet «delingsøkonomi» til å være et godt innarbeidet begrep hos store deler av Norges befolkning.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer