Den perfekte kroppen

Den perfekte kvinnekroppen består av Catherine Zeta-Jones' ansikt, Jennifer Lopez' rompe og Victoria Beckhams bein.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den engelske programverten Kelly Brooks' bryster, Geri Halliwells magemusker og Jennifer Anistons hår kompletterer kvinnens drømmekropp, viser en ny undersøkelse.

Pen og dum?

De vitale skjønnhetsmålene kommer fra en britisk undersøkelse hvor 10.000 menn og kvinner har vurdert vår tids skjønnhetsidealer. Best ut kommer Brad Pitt og Jennifer Aniston, melder Aftonbladet.

- Dagens helter er superstjerner med pene kropper. Vi betrakter dem fra topp til tå uten å bry oss om hvor smarte de er, sier Alison Hall og Olivia Howard, redaktører for Celebrity Bodies magazine, som har gjennomført undersøkelsen.

Robbies rompe

Som attraktiv mann er det ifølge undersøkelsen greit å ha en rompe og et ansikt som ligner på sangstjernen Robbie Williams. Oscarvinner Russel Crowes armer er heller ikke å forakte. For ikke å glemme fotballstjernen David Beckhams bein og Brad Pitts hår.

  • Ifølge undersøkelsen er skuespilleren Calista Flockharts (Ally McBeal) kropp den styggeste. I den mannlige versting-kategorien finner vi dj'en Chris Evans, tett fulgt av Leonardo DiCaprio og Liam Gallagher.

    (Dagbladet.no)

<B>SKJØNNHETSIDEAL:</B> Robbie Williams har perfekt fjes og rompe, mens Geri Halliwells magemuskler er et ideal for jenter verden over.
<B>VIDUNDERPAR:</B> Ekteparet Brad Pitt og Jennifer Aniston har begge to perfekte hårmanker, melder en britisk undersøkelse.