Den prostituerte kvinnen drepte mulig seriemorder. I lomma hans fant politiet en «drapsliste»

- Visste at han var der for å drepe meg.

DREPT: En kvinnelig prostituert i West Virginia i USA skjøt og drepte i midten av juli en mann politiet nå mistenker får å stå bak en rekke drap på sexarbeidere. Foto: Oregon DMV/Charleston Police Department via AP/NTB Scanpix
DREPT: En kvinnelig prostituert i West Virginia i USA skjøt og drepte i midten av juli en mann politiet nå mistenker får å stå bak en rekke drap på sexarbeidere. Foto: Oregon DMV/Charleston Police Department via AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En kvinnelig prostituert i West Virginia i USA skjøt og drepte i midten av juli en mann politiet nå mistenker får å stå bak en rekke drap på sexarbeidere.

I lomma hans fant de nemlig det de omtaler som en «drapsliste», og i bilen hans lå det en rekke våpen samt rengjøringsutstyr.

- Visste at han var der for å drepe meg Mannen, som blir identifisert som den 45 år gamle Neal Falls, skal ha tatt kontakt med kvinnen via hennes eskorte-anonse på nettet, men han ble raskt voldelig etter at han dukket opp i leiligheten hennes. Det skriver BBC.

Under håndgemenget som oppsto, fikk kvinnen takk i pistolen til Falls og skjøt ham.

- Jeg visste at han var der for å drepe meg, skal kvinnen, som ikke ble identifisert, ha sagt til en lokal tv-kanal.

BAGASJEROMMET:Politiet fant en rekke økser, flere kniver, ei slegge, en spade, en machete og søppelsekker. I tillegg fant de altså tidligere nevnte «drapsliste» i lomma hans. Her sto navnene på ti kvinner som alle var i live da politiet ringte dem opp. Foto: Charleston Police Department
BAGASJEROMMET:Politiet fant en rekke økser, flere kniver, ei slegge, en spade, en machete og søppelsekker. I tillegg fant de altså tidligere nevnte «drapsliste» i lomma hans. Her sto navnene på ti kvinner som alle var i live da politiet ringte dem opp. Foto: Charleston Police Department Vis mer

- Jeg skjønte at han allerede hadde gjort noe, fordi han sa flere ganger at han kom til å bli sittende lenge i fengsel. Det var da jeg visste at han ville drepe meg, sa hun.

«Drapsliste» Kvinnens historie ble heller ikke svekket av det politiet fant i bagasjerommet på mannens bil. Der lå det en rekke økser, flere kniver, ei slegge, en spade, en machete og søppelsekker.

I tillegg fant de altså tidligere nevnte «drapsliste» i lomma hans. Her sto navnene på ti kvinner som alle var i live da politiet ringte dem opp.

Politiet ser nå også på muligheten for at Falls står bak flere mord på prostituerte.

Fra 2000 til 2007 bodde han i Henderson, Nevada. I samme tidsrom ble levningene etter tre kvinner funnet langs landeveier i delstaten. En fjerde prostituert ble meldt savnet, men aldri funnet.

Nylig har fire kvinner blitt drept og to er fortsatt savnet i Chillicothe i delstaten Ohia. Dette er bare to timer unna Charleston der Falls ble drept.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer