ÅSTEDET: Preben Mikael Dimmen (27) ble i denne leiligheten i Ulstein kommune slått med en flaske og døde senere av skadene. Foto: Fridgeir Walderhaug / Dagbladet.
ÅSTEDET: Preben Mikael Dimmen (27) ble i denne leiligheten i Ulstein kommune slått med en flaske og døde senere av skadene. Foto: Fridgeir Walderhaug / Dagbladet.Vis mer

Den siktede i Ulstein-saken varetektsfengslet i fire uker

Mann døde etter flaskeangrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sunnmøre politidistrikt opplyser i en pressemelding i dag at den siktede i Ulstein-saken har samtykket til fire uker varetektsfengsling.

Det var 27 år gamle Preben Mikael Dimmen fra Dimnasund i Ulstein kommune som døde etter en voldepisode på tirsdag.

Retten har i dag gitt Sunnmøre politidistrikt tilbakemelding om at fengslingsspørsmålet vil bli avgjort ved kontorforretning, som betyr at den siktede ikke møter. Dette betyr at dagens planlagte rettsmøte ikke blir noe av.

Rettens kjennelse er forventet å foreligge i løpet av ettermiddagen.

Erkjente straffskyld Preben Mikael Dimmen ble slått med ei flaske, og døde senere av skadene på St. Olavs hospital i Trondheim. Dimmen var også aktiv supporter av fotballklubben Hødd. Supporterklubben Blåsarane stilte i blått under en minnestund i Ulstein kirke.

Sunnmøre politidistrikt har fått opplyst at de avdødes pårørende har Inger Marie Sperre som bistandsadvokat.

Mannen som etter kort tid ble pågrepet av politiet etter hendelsen er foreløpig siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Han erkjente straffeskyld i saken. Mannen av østeuropeisk opprinnelse og i 20-åra.