- Den siste runden kom veldig nært på ungene mine også

Anders Anundsen vet at han oppfattes arrogant, og mener det er en kvalitet å være røff i tonen.

20150423 Justisminister Anders Anundsen ser framover etter etter de på møterommet i Justisdepartementet, samt bilder utenfor og ved Akerselva. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
20150423 Justisminister Anders Anundsen ser framover etter etter de på møterommet i Justisdepartementet, samt bilder utenfor og ved Akerselva. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Angrer du på noe i prosessen om asylbarna?

- For meg er det viktig at vi som mennesker kan si at det var ting vi kunne gjort annerledes. Hvis du ikke har en slik holdning til livet, så vil vi aldri lære av feil vi gjør. Jeg mener at det ikke var grunnlag for den sterke kritikken som er fremmet av Ap, Sp og SV, og i hvert fall ikke grunnlag for mistillit. Proporsjonene i forhold til sakens realitet, publisitet og konklusjoner er krevende å forstå rett og slett.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer