Den sju måneder gamle babyen ble forlatt på t-banen i New York

Politiet jakter på mora.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW  YORK (Dagbladet): Ifølge vitner skal mora, som reiste på et nordgående tog ha skjøvet den sju måneder gamle babyen ut av t-banevogna ved 12-tiden mandag på den travle stasjonen på Columbus Circle midt på Manhattan før hun selv sprang tilbake inn på toget.

Nå etterlyser politiet i verdensmetropolen mora, som blir beskrevet som en kvinne i 20-30-åra, skriver New York Daily News.

Politiet har også gått ut med bilde av spedbarnet for å forsøke å identifisere mora.

Det skal ha vært den tilfeldig forbipasserende Catherine Boursler (52) som oppdaget at babyen i barnevogna sto der uten foreldre eller andre i nærheten. Da hun hadde ventet i 20 minutter uten at noen dukket opp, varslet hun t-baneselskapet.

Det er ingen kameraer på perrongen, men politiet tror mora med vilje etterlot seg spedbarnet. Babyen ble så tatt med til St. Lukes-sykehuset for å undersøke at hun var uskadd. Deretter ble hun overført til barnevernet, ifølge politiet.

Politiet saumfarte også perrongen og toglinja på jakt etter mora foreløpig uten å finne henne.

- Det er virkelig opprørende. Det er fryktelig. Jeg kan ikke forestille meg hvilke omstendigheter som får noen til å gjøre dette,. sier Karen Rullman som selv ventet på perrongen med to barn på 5 og 1 år, til New York Daily News.

FORLATT: Denne sju måneder gamle babyen ble forlatt på en t-banestasjon i New York. Foto: AP Photo/NYPD
FORLATT: Denne sju måneder gamle babyen ble forlatt på en t-banestasjon i New York. Foto: AP Photo/NYPD Vis mer