Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Den skadde er viktig drapsvitne

TROMSØ (Dagbladet): Bare den hardt skadde Narvik-mannen kan kaste lys over hva som skjedde under et voldsomt knivslagsmål i en leilighet sør for byen onsdag ettermiddag. Dramaet førte til at en firebarnsmor i slutten av 40-åra døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hennes ekssamboer ble i går operert for omfattende brystskader ved Regionsykehuset i Tromsø. Han hadde et dypt knivstikk i hjerteregionen. Tilstanden ble i går betegnet som stabil, men alvorlig.

Kvinnen var allerede død da politiet kom til hennes leilighet ved 15.30-tida onsdag. Ingen ting tyder på at andre enn de to var i boligen da bråket startet.

- Personer som har vært i kontakt med de to tidligere er avhørt. Vi har også snakket med folk som observerte forhold i tilknytning til åstedet. Men det er selvsagt sentralt å få forklaring fra den skadde mannen, men det må vi vente med til det er medisinsk forsvarlig, sier politiinspektør Hugo Storø i Narvik til Dagbladet.

Mannen har foreløpig bare status som vitne. Ingen er innbrakt eller mistenkt for å ha drept kvinnen. Politiet har heller ikke startet noen storstilt jakt på en mulig gjerningsmann. Det ser ut til at politiet fester lit til at den skadde mannen kan gi svar på de fleste spørsmål om hva som skjedde.

Tekniske etterforskere fra Kriminalpolitisentralen startet i går undersøkelsene på åstedet. Politiinspektør Storø har ingen teori om motivet for oppgjøret som førte til at en ble drept og en hardt skadd.

- Ennå er vi svært tidlig i etterforskningen, og det er mest hensiktsmessig å si minst mulig om saken. Vi holder alle muligheter åpne, sier Storø.

Men alt tyder på at knivdramaet var et internt familieoppgjør. Leiligheten bar preg av en voldsom kamp. Politiet rykket ut etter at folk i nærmiljøet meldte fra om husbråk.

Kvinnen har fire barn, tre er voksne og har flyttet til andre steder i landet, mens en tenåring bodde sammen med moren i leiligheten.

Slagsmålet skjedde i en bolig med hybler og leiligheter som blant annet disponeres av Narvik kommune.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!