Den skadde lokalpolitikeren (66) avhøres på nytt

Politiet står fortsatt uten spor etter at lokalpolitiker (66) ble skutt i Ås forrige uke.

SKUTT VED TOGSTASJONEN: Lokalpolitikeren ble skutt i ryggen like ved Ås jernbanestasjon forrige onsdag. Foto Jacques Hvistendahl
SKUTT VED TOGSTASJONEN: Lokalpolitikeren ble skutt i ryggen like ved Ås jernbanestasjon forrige onsdag. Foto Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet vil nå gjennomføre nye avhør av lokalpolitikeren (66) som ble skutt i ryggen da han skiftet dekk ved Ås jernbanestasjon onsdag i forrige uke.

- Tilstanden hans er nå slik at vi sannsynligvis vil avhøre ham i løpet av dagen, eventuelt i løpet av morgendagen, sier Rune Isaksen, fungerende leder ved etterforskningsenheten i Follo politidistrikt.

Foreløpig jakter politiet en ukjent gjerningsmann, og ber publikum om tips i saken. Det var også et russetreff på den andre siden av jernbanen da 66-åringen ble skutt et sted mellom 20.30 og 21.05.

- Vi er i dialog med Ås vidregående skole og har bedt russ som deltok på treffet om å sjekke bildemateriale og eventuelle filmer fra den aktuelle kvelden. Jeg vet det har kommet inn noen tips derifra, men jeg er usikker på om det er noe som vil føre oss videre i etterforskningen, sier Isaksen.

Få sikre observasjoner Politiet jobber nå med å gå gjennom materiale fra overvåkningkameraene på stasjonen, men har ikke bilder fra selve hendelsen.

- Vår siste sikre observasjon av gjerningsmannen ble gjort av offeret selv. Han så mannen bevege seg hurtig i retning stasjonen idet han ble skutt, sier Isaksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer