Den skoleflinke sjarmøren endte som en av USAs aller verste seriemordere

Som et rovdyr som jakter på byttet sitt, terroriserte mannen med filmstjerneutseendet flere stater i USA midt på 70-tallet. Ted Bundy brukte sitt vinnende vesen og vakre utseende til å lure sine ofre, og ga seg ikke før han hadde voldtatt og drept 30 jenter. Den yngste bare 12 år.

SMILER OG LER: En smilende Ted Bundy i retten i juli 1978, tiltalt for to mord og tre mordforsøk i en kvinnelig studentforening ved Florida State University. Foto: AP
SMILER OG LER: En smilende Ted Bundy i retten i juli 1978, tiltalt for to mord og tre mordforsøk i en kvinnelig studentforening ved Florida State University. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Han ser helt normal ut der han sitter i en lysegrå dress, nystrøket skjorte og slips. Han er glattbarbert og håret er velfrisert. En intelligent, høflig og veltalende mann med en aristokratisk nese og vakre, blå øyne.

Ted Bundy ser ut som en hvilken som helst kjekkas i 30-årene. Men han er ikke det. Han er USAs mest forhatte mann. Han er en sadist og drapsmann av verste sort. En mann som har voldtatt, halshogd og skamfert jente etter jente i stat etter stat. Som lever for å drepe.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.