Den sunne lære

Jeg forteller om fortapelsen for å vekke mennesker!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Undertegnede arbeider helhetlig som evangelist, og forsøker å fortelle flest mulig mennesker at alle har et evig liv å finne eller et evig liv å miste.

Jeg liker best å gå smilende ut til mennesker som sitter på benker i Oslo sentrum og dele ut en brosjyre jeg har laget i mer enn 2.030.000 eksemplarer. Der forteller jeg at Gud er kjærlighet og vil at alle skal leve evig. Ofte vinner budskapet fram og jeg fryder meg hver uke over at nye mennesker kommer til tro. Jeg er i ferd med å sluttføre distribusjonen av brosjyrene til samtlige drøyt 2 mill. husstander i Norge.

Jeg har blitt kritisert i flere av landets største aviser fordi jeg i brosjyren forteller om fortapelse, og hva det innebærer. Det er trist. Hver dag dør et hundretalls nordmenn. Mange når ikke fram til Guds rike fordi de aldri har forstått at livet her er en prøveperiode, og at vi må søke Jesus for forsoning for å ikke gå fortapt.

Noen går bare i kirken i forbindelse med barnedåp, konfirmasjon, bryllup og begravelse. Der møter de prester som aldri tør å snakke om fortapelse, dødsriket og djevelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer