Den sunne lære

Jeg forteller om fortapelsen for å vekke mennesker!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Undertegnede arbeider helhetlig som evangelist, og forsøker å fortelle flest mulig mennesker at alle har et evig liv å finne eller et evig liv å miste.

Jeg liker best å gå smilende ut til mennesker som sitter på benker i Oslo sentrum og dele ut en brosjyre jeg har laget i mer enn 2.030.000 eksemplarer. Der forteller jeg at Gud er kjærlighet og vil at alle skal leve evig. Ofte vinner budskapet fram og jeg fryder meg hver uke over at nye mennesker kommer til tro. Jeg er i ferd med å sluttføre distribusjonen av brosjyrene til samtlige drøyt 2 mill. husstander i Norge.

Jeg har blitt kritisert i flere av landets største aviser fordi jeg i brosjyren forteller om fortapelse, og hva det innebærer. Det er trist. Hver dag dør et hundretalls nordmenn. Mange når ikke fram til Guds rike fordi de aldri har forstått at livet her er en prøveperiode, og at vi må søke Jesus for forsoning for å ikke gå fortapt.

Noen går bare i kirken i forbindelse med barnedåp, konfirmasjon, bryllup og begravelse. Der møter de prester som aldri tør å snakke om fortapelse, dødsriket og djevelen.

Ordet vekkelse betyr faktisk å våkne åndelig. Skal en forstå hva ordet frelse betyr, bør en forstå hva en skal frelses fra.

I kampanjer for bruk av bilbelte fortelles det om de fryktlige konsekvensene ved å la vær. For å få mennesker til å slutte å røyke vises bilder av kreftsvulster.

Hvorfor skal jeg la vær å fortelle mennesker at det er smertefullt å gå fortapt, og at fortapelse er en mulig skjebne? Jeg gjør det jo for å vekke mennesker! Jeg vil jo at alle skal vende blikket mot denne verdens gjenløser å berge sine liv. Samtlige som leser mine brosjyrer og følger de råd jeg der gir vil få tro, forsoning med Gud og evig liv i en perfekt verden.