Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Den svarte dagen

Han trøster sin gravide kone med et kyss på hånda. De har akkurat kommet fra Tyskland til Paris for å se restene av flyvraket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«De hadde aldri en sjanse»

Det var hjerteskjærende scener som fant sted i byen Gonosse utenfor Paris i går. Flere busser med pårørende ble kjørt til en minnestund sammen med president Jaques Chirac i byens idrettshall.

Noen gråt åpenlyst, andre var helt stille og tydelig i sjokk. Noen hadde med seg blomster for å legge på ulykkesstedet.

De pårørende ble fløyet fra flere byer i Tyskland til Paris og Charles de Gaulles i går formiddag. Air France transporterte flere hundre familiemedlemmer og berørte til den samme flyplassen deres kjære forlot bare litt over et døgn tidligere. 100 passasjerer som var på vei til luksuscruise i Karibia og OL i Sydney.

Et kriseteam på 100 personer, bestående av leger, psykiatere, prester og representanter fra flere trossamfunn, tok i går imot de dreptes familier. En avdeling på flyplassen ble avsperret og gjort klar for de sørgende.

TRØST: De tyske pårørende ankom Paris i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media