Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Den vakreste i verden

Sonny (2) fra Gan i Akershus er kåret til verdens vakreste bichon frisé.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dommeren mente hun hadde så pene mørke øyne. Han fant ingen feil med henne, forteller matmor Ragnhild Kilde. Sonny ble kåret til verdens vakreste bichon frisé på en verdensutstilling for hunder i Tyskland. I tillegg ble hun tysk champion.

Hun er allerede både norsk og svensk champion, og har vært på konkurranser over hele Europa.

Snart får Sonny pokalen fra Tyskland som beviser at hun er verdens vakreste i sin rase.

Klipp og føn

Før hver utstilling blir Sonny badet, fønet og klippet. Og matmor Ragnhild har trening: Til daglig jobber hun som hundefrisør på Lillestrøm. I tillegg er hun vokst opp med hunder.

- Hjemme hadde vi elghund, buhund og schnauzer. Jeg ville ha hunder som krevde litt mer enn bare gå tur og oppdra. Jeg ville ha hunder som kunne bli familiemedlemmer, sier hundefrisøren.

Storfamilie

Familien til Ragnhild Kilde har blitt stor. Til sammen har hun ti hunder av rasen bichon frisé. Den første fikk hun for sytten år siden. Den har avlet fire generasjoner. Men Sonny fikk hun i gave av en venn. Sonny er kalt opp etter sin giver, Sonja, som døde den dagen Sonny kom til Ragnhild.

- Det er den flotteste gaven jeg har fått, sier Kilde.

Til helga drar Sonny og eier til en internasjonal konkurranse i Drammen. Ragnhild tror Sonny har mulighet til å vinne igjen. Mange ganger.

- Hun er så pen, sier matmor.

SØT DOTT: Ragnhild Kilde fikk Sonny (2), verdens vakreste bichon frisé, i gave av en venn. - Den flotteste gaven jeg har fått, sier hun.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media