- Den verste opplevelsen i mitt liv

Etter en svært turbulent London-tur som blant annet innebar kroppsvisitering, angrep på en sikkerhetsvakt og påfølgende arrest, lover superdiva Diana Ross: - Jeg kommer tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Besøket på de britiske øyer forløp ikke helt som forventet for Diana Ross. Det ble hva hun karakteriserer som «den verste opplevelsen i mitt liv». Men etter at hun landet i USA i går var hun fortsatt innstilt på å vende tilbake.

- Jeg må det, Storbritannia er en del av jobben min, sa Diana Ross ifølge BBC.

Men superstjernen hadde ingen planer om å gå til rettslige skritt mot sikkerhetsvakten som visstnok skal ha befølt henne. Hun karakteriserte opplevelsen på Heathrow flyplass som «helvete».

Mellom bena

Her er Diana Ross' versjon av sammenstøtet med den kvinnelige sikkerhetsvakten:

- Hun var åpenbart svært klar over hvem jeg var, og hun ble ganske aggressiv. Hun strøk meg over brystene mine, nedover ryggen og lårene og mellom bena mine, forklarte hun etter å ha landet på amerikansk jord.

- Jeg følte meg virkelig krenket. Det var galt - ingen tar på meg på den måten, slo hun fast på stjernevis.

Det er sikkerhetsvaktenes metoder hun kritiserer. Andre flyplasser bruker håndholdte metalldetektorer som ikke berører kroppen, skal vi tro fru Ross, som tross alt har reist endel i sitt 55-årige liv.

Hun innrømmer at hun var trøtt da hun slo.

- Kanskje andre har mere kontroll, men jeg var svært trøtt. Det var den verste opplevelsen i mitt liv, sa hun.