- Den virkelige kampen er ikke begynt

Al-Jaazeera sendte i kveld hva de hevder er nyere videoopptak av Osama bin Laden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den arabisktalende kanalen Al-Jazeera sendte i kveld hva de påstår er et nyere videoopptak av Osama bin Laden. I morgen er det på dagen to år siden terrorangrepene på USA.

Videoopptakene viser angivelig bin Laden og hans nestkommanderende Ayman al-Zawahiri, mens de vandrer ute i naturen, på et uidentifisert sted.

Samtidig høres en stemme, angivelig bin Ladens, som hyller kaprerne som styrtet inn i World Trade Center, Pentagon og i Pennsylvania. Det ifølge CNN.com.

- De som ikke er innforstått med drap, de kan komme seg av veien. Jeg ville si dem, de som frykter å bestige fjell, må leve i pytter og hull.

(«Those who don't agree with killing, then let them step out of the way. I would say to them, those who are afraid of climbing mountains will live in pits and holes.»)

Hvorpå stemmen som påstås å tilhøre al-Zawahiri sier:

- Den virkelige kampen har ikke en gang begynt. Vær forberedt på straffen for deres forbrytelser.

Ifølge Canada.com synes dette å være første videopptakt av bin Laden siden han ble vist i en middag med medsammensvorne i november 2001.

- Al Qaida slår tilbake

HYLLER TERROR: Al-Jazeera sendte i kveld hva som hevdes å være et nytt opptak av Osama bin Laden, hvor han hyller terroren mot vesten.