Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Den virkelige kampen om statsbudsjettet

Horder av menigmenn og journalister stormet Regjeringskvartalet på jakt etter Kristins trykksak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet.no): Nøyaktig klokka 10.00 gikk startskuddet for presse og hvermann i R4 i Regjeringskvartalet. Alle ville de opp ei trapp og inn ei dør for å kjempe til seg et eget eksemplar av finansminister Kristin Halvorsens ferske trykksak.

Den lå der i digre stabler, flere hundre ganger 10 kilo, og mer en nok til alle som ville ha. At forslaget til statsbudsjett også kan mottas per internett var det få frammøtte som skjenket en tanke.

Hundrevis av fremmøtte sikret seg hver sin kopi i papirformat. Noen sågar i pallevis. Dagbladets utskremte nøyde seg med å bringe åtte sett tilbake til Havnelageret.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling