- Den voldsomste og mest barbariske krigen i moderne tid

President Assad om borgerkrigen som har tatt over 100 000 liv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den syriske presidenten Bashar al-Assad sa i en uttalelse, sitert av det statlige nyhetsbyrået SANA i Syria i dag, at han er trygg på seier i borgerkrigen i landet.

Da hans motstandere valgte å si fra og det fredelige opprøret i landet startet for 28 måneder siden har demonstrasjoner blitt til krig og over 100 000 mennesker er drept og nesten to millioner mennesker sendt på flukt, ifølge tall fra nyhetsbyrået Reuters.

Nyhetsbyrået AFP melder at Assad i dag skal ha vært på sin første kjente tur utenfor hovedstaden Damaskus siden mars i fjor. Bilder viser presidenten, angivelig fra i dag, hvor han skal ha inspisert sine styrker i Daraya.

- Mest barbariske Uttalelsen til Assad kom i forbindelse med en markering av at det er 68 år siden Syria dannet et forsvar.

- Hvis vi ikke var sikre på å vinne, hadde vi ikke hatt evnen til å motstå og evnen til å fortsette kampen i mer enn to år mot fienden, skal han ha sagt.

Han hyllet sine soldater:

- De har vist mot i møtet med terrorisme ... og den voldsomste og mest barbariske krigen i moderne tid, er Syrias president sitert på, melder Reuters.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer