Denne BH-en er det eneste du trenger å ha på deg i sommer

Det hevder produsenten, som håper plagget kan berge Japan fra strømkrise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I videoen over kan du se presentasjonen av sommerens super-BH. Iallfall om vi skal tro produsenten bak undertøyet som ble presentert i Tokyo i dag.

Modellene som viste den fram smilte etter beste evne, men det var ikke til å komme fra at BH-en de hadde på seg så noe merkelig ut. Særlig siden produsenten mener dette er det eneste plagget du trenger i sommer, og at du dermed ikke skal ha andre klær over den.

Konseptet er at BH-en skal kjøle ned brystene dine - og dermed hele deg. Den har gelplater som skal bidra til nedkjølingen, og lommer til så vel en liten vifte som til en skje du kan bruke til å helle kaldt vann nedover brystene dine.

Skal bidra i kampen mot strømkrise Man må med andre ord anta at denne BH-en først og fremst skal brukes på stranda. For hvor mange jenter vil stå i bare BH-en og helle vann over seg selv mens de kjøler seg ned med en vifte midt i byen?

Til tross for det noe orginale konseptet, er det faktisk hverken nedkjøling eller oppbevaringsplass som er hovedtanken bak BH-en.

Målet er faktisk å øke bevisstheten rundt Japans energikrise, og hva er vel da mer naturlig enn å lansere en BH med nedkjølende effekt?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer