Denne fiskesangen klistrer seg på hjernen

«One Pund Fish»-sangen går verden rundt og plukkes nå opp av store artister.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Når du står på et tettpakket marked og selger omtrent det samme produktet som konkurrentene ved bordene ved siden av deg, handler alt om pris og markedsføring.

Det har Muhammad Shahid Nazir fra Lahore i Pakistan forstått, noe som både har gitt ham berømmelse og nå kan gjøre ham rik.

Egenkomponert Fiskehandleren på Queen's market i London startet karrieren med å skrike, men fikk etterhvert så mange komplimenter for sin kraftfulle stemme at han i stedet begynte å synge sin egenkomponerte låt «One Pound Fish».

Sangen inneholder svært sentral informasjon i Muhammads møte med kundene. Ingen tilhører kan være i tvil om at det faktisk koster ett pund for hver fisk, samt at du får seks fisk for fem pund. Skulle du ønske å synge med i videoen øverst i denne saken, ligger teksten i høyremargen.

- Folk elsker sangen min, folk tar video og bilder av meg hele tiden. Da jeg gikk på YouTube og så hvor mange videoer det var av meg, ble jeg svært overrasket. En dag kom rektoren på den lokale skolen innom og sa at alle barna synger «One Pound Fish»-sangen min, sier Muhammad til BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer