Denne fryktløse katta tar oppvasken din

Men det spørs vel hvor reint det faktisk blir.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De aller fleste kattene er ikke så veldig glade i vann. Gamle ørkendyr som de er, har selv ikke kattene som har vokst opp langt vekk fra Saharas sand kommet seg helt over vannfrykten.

Enkelte katter går så langt som at de vil drikke fra vannspringen, men katta i videoen over tar den helt ut.

Mens vannet renner står katta i oppvaskkumen og vasker opp for harde livet. Eierne filmer det hele og ler godt mens katta ivrig holder på med bollen som står til vask.

Man kan jo selvsagt spørre seg hvor reint det faktisk blir, og om katta virkelig forstår at den vasker opp, men den søte videoen er blitt en hit på nettet etter at den ble lagt ut, med over en halv million visninger på kort tid.

Og oppvaskkatta er blitt en stjerne over natta. Flere av de store mediene i Storbritannia og USA har omtalt den, og flere spør seg om katta kanskje trodde det var en gullfisk i bolla.

Uansett kan det virke som en drøm å ha en katt som tar seg av oppvasken. Det er iallfall mindre irriterende enn katta som tror den er en vekkeklokke, som Dagbladet omtalte tidligere i år. Kos deg med begge videoene her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer