Denne halen forteller deg hva du føler

Snart kan du logre som en hund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Om du sliter med å vite helt sikkert hva du føler til enhver tid, og samtidig er ute etter noe helt nytt - og ikke minst originalt - på motefronten, kan den nye halen «Shippo» komme til nytte.

«Shippo» er en spesialdesignet, pelskledd hale, som styres av brukerens hjerne og skal dermed oppfatte hvilket humør vedkommende er i, hevder produsenten, japanske Neurowear.

Deretter beveger «Shippo» seg i samsvar med humøret, i likhet med hundenes logrende haler.

Fører likesinnede sammen Beveger halen seg for eksempel sakte og mykt betyr det at brukeren er avslappet. Logrer den derimot hardt og raskt røper den at brukeren er fokusert.

Men ikke bare er «Shippo» designet for å være dekorativ og fange opp humør. Svansen skal nemlig også sørge for at haleeieren får best utbytte av sinnsstemningen sin.

For sensorer i halen kobler seg opp mot en mobilapplikasjon som tilbyr et nevrologisk kart, der halebrukerne tagges i etter hvilket humør de er i.

Derfor får de glade halebrukerne muligheten til enkelt å finne ut hvor andre glade halebrukere oppholder seg.

- En ny stil innen underholdning «Shippo» er foreløpig bare lansert som et prøveprodukt, og ennå ikke har funnet veien til markedet.

Men Neurowear er skråsikre på at humør-halen snart vil bli å se på mange rumper rundt omkring.

«Dette er en ny stil innen underholdning,» skriver Neurowear på sine egne Facebook-sider.

Det japanske selskapet jobber med å utvikle moteprodukter og duppeditter, som bruker hjernebølger og andre sensorer med menneskekroppen som konsept.

Forgjengeren til «Shippo» er katteørene «Necomimi», som skal brukes til å uttrykke følelsene dine før du begynner å snakke. Dette produktet er planlagt å slippes på markedet i slutten av året.

HUMØR-SVANS: Dersom alt går som Neurowear håper, blir ikke dette et sjeldent syn framover. Foto: Neurowear
HUMØR-SVANS: Dersom alt går som Neurowear håper, blir ikke dette et sjeldent syn framover. Foto: Neurowear Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer