Denne hunden drepte eierens datter (10)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tragedien inntraff i den parisiske forstaden Auteil i går formiddag, skriver det franske nyhetsbyrået AFP..

Den ti år gamle jenta lekte med to mastiff-hunder. Plutselig gikk de to hundene, som tilhører moren og hennes kjæreste, til angrep .

Moren hørte datteren skrike, men greide ikke å forhindre tragedien. Hun skal ifølge politiet blitt vitne til at datteren ble bitt til døde.

Jenta døde av bittskader i armen, nakken og brystet.

Den siste måneden har det vært flere alvorlige hendelser med hunder i Frankrike. En 20 år gammel kvinne er blitt drept av familiens rottweilere, og for fire uker siden ble en 18 måneder gammel babyvansiret av en amerikansk staffordshire burrow.

Siden 1989 har 30 mennesker blitt drept av hunder i Frankrike.

DREPTE JENTE: Dette bildet som fransk brannvesen publiserte i dag viser en av de to hundene som i går drepte en ti år gammel jente. Hundene er foreløpig ikke avlivet. Foto: AFP /SCANÅIX
DREPTE JENTE: Dette bildet som fransk brannvesen publiserte i dag viser en av de to hundene som i går drepte en ti år gammel jente. Hundene er foreløpig ikke avlivet. Foto: AFP /SCANÅIX Vis mer