Denne julegaven ble sendt fra Sarpsborg, men når ikke fram til jul

Vet du hvem Sandra og Elin er? Da vil Postens julegavedetektiver høre fra deg.

HAR DU SENDT DENNE?:  Postens julegavedetektiv vil gjerne komme i kontakt med vedkommende som har sendt denne. Vet du hvem det er? Foto: Posten
HAR DU SENDT DENNE?: Postens julegavedetektiv vil gjerne komme i kontakt med vedkommende som har sendt denne. Vet du hvem det er? Foto: Posten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sjekk hele Dagbladets database over julegaver på avveie her!

(Dagbladet): "Til Sandra fra Elin". Det er skrevet med svart tusj på en til-og-fra-lapp klistret på rødt gavepapir. Trolig er teksten skrevet av et barn. Julegaven har sort bånd på seg, og er sendt fra en post-i-butikk i Sarpsborg.

Det er de eneste ledetrådene Postens julegavedetektiv Joachim Madsen har å gå etter når han skal forsøke å finne gavemottakeren.

Julegaver som ikke kommer fram grunnet manglende sendeinformasjon, handler på Madsens pult på Postens godsterminal i Oslo. Han er en av i alt to julegavedetektiver som etterforsker og oppklarer julegavemysterier i juletida.

Ber om hjelp - Denne er vanskelig, vedgår Madsen overfor Dagbladet.

Han forteller at forsendelser med bare en pakke er vanskeligere å spore tilbake til senderen eller spore opp mottakeren. I slike tilfeller er det svært få ledetråder.

- Pakker med flere gaver har ofte flere navn. Da kan man kryssjekke navnene og se om de bor på samme adresse, hvis man også har stedet de skulle til. Her har vi et navn: Elin, og vi vet at den er sendt fra Sarpsborg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer