Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Denne kjæresten klarer aldri å overgå seg selv med en gave igjen

Jessica hadde aldri forventet å få denne i gave.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To millioner mennesker har sett Vas Alli treffe blink når det kommer til å gi kjæresten den perfekte julegaven.
Historien har de siste dagene blitt hyppig gjenfortalt gjennom flere internasjonale medier.

Kjæresteparet fra USA forlovet seg på julaften i 2012, og Vas Alli bestemte seg for å kline ekstra til på julaften i fjor.

Til Huffington Post forteller Jessica Crawford at hun og kosebamsen «Whitey»  har vært uadskillelige helt siden barndommen. Men tiden har aldret teddybjørnen mer enn den har aldret Jessica, og kosebamsen mistet etter hvert øre, nese og øyne. De siste årene har den kjære følgesvennen fra barndommen vært stuet bort og glemt.

Helt til kjæresten tok den fram før jul.

Vas Alli saumfarte Internett og studerte nærmere 10 000 vintage teddybjørner for å finne én tilnærmet lik den Jessica Crawford en gang hadde. Deretter tok han med seg donor-teddybjørnen og falleferdige «Whitey» til et restaureringssenter for kosedyr i New Jersey. Der ble den lille tøybamsen lappet sammen og frisket opp til god gammel stand.

I videoen på toppen blir «nye Whitey» gitt i gave til Jessica. Kjæresten kommer nok aldri til å kunne overgå seg selv med gave igjen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!